Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Érkezik az 50mm-es Finder V2 az Infiraytől

Olvasási idő: < 1 perc Radar alatt megjelent a mára lassan legendássá váló, távmérős Infiray Finder V2 50mm-es verziója.

Azért legendás, mert aki eddig próbálta a már egy ideje piacon lévő Infiray Finder FH35R V2-t, az minimum elismerően csettintett a képi világa láttán. Az Infiray egyik legjobb, legkifinomultabb hőképét produkálja a keresők között. Talán az is sokat elmond, hogy én se nagyon akarom erőltetni a visszaszolgáltatását így a teszt után lassan fél évvel. 😀 Egyszerűen imádom.

Ezért a képi világért az új algoritmuson túl nem más felel, mint a 640-es 20mK érzékenységű szenzor és a fényerős F0.9 objektív kombinációja. Hihetetlenül részletes hőképet mutat! Az eddigi 35mm-es verzió, amit jómagam is használok, vegyes terepre való, de most megjelent a 50mm-es változat is (Finder FH50R V2), ami már egy nyílt terepes kamera, az ebben a szegmensben szokásos 2600 méteres észlelési távvval, 3x-os nagyítással és 8.8°-os látószöggel. Annyi, hogy ebbe már “csak” F1.1-es fényerejű objektív került, hiszen 50 milli gyújtótávval a F0.9 hatalmas átmérőjű lett volna (55mm) erre a kisméretű készülékre.

Szóval az eddig megismert brilliáns hőképet most még nagyobb hatótávval és nagyítással lehet majd magunkévá tenni. Kíváncsian várjuk!

Akit érdekel a dolog, alább megtalálja a Finder V2 tesztjét:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Elkészült a várva várt Infiray Tube TS60 bemutató. Nem hangsúlyoztam ki eléggé a tényt a videó elején, hogy azért...

Hőkamera teszt

Olvasási idő: 3 perc Mire jó a piac egyik legolcsóbb hőkamera céltávcsöve, ami közel annyiba kerül, mint egy topkategóriás éjjellátó céltávcső? Lássuk mit tud!

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A tudása és ára alapján slágerterméknek ígérkező Infiray IRIS IL19 és IL35 hőkamera keresők bemutatója. AI, nagy kijelző, polaritásfüggetlen...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Magyarországon is rendelhető már az új Inifray MAH50R extra érzékenységgel, cserélhető akkuval, lézeres távmérővel és ballisztikai kalkulátorral.