Kalappal!

Mit keresel?

Kiegészítő teszt

Teszt: Olight keresőlámpák összehasonlítása

Olvasási idő: 9 perc Górcső alá vettem az Olight jópár kézi és fejlámpáját. Ezek összevetése, rövid bemutatása következik, végül pedig egy videó a keresőlámpák egymáshoz viszonyított fényerejéről. Puskalámpák ebben a tesztben nem szerepelnek, de taktikai lámpa előfordulhat.

Lapozás a ← → (nyíl) gombokka!

Olight H17R Wave

Közepes fényerő, közepes fényterítés

Ez a jól ismert, “hadonászós” fejlámpa (az egyik). Miután bekapcsoltuk, a lámpa előtti legyintéssel lehet fel- illetve lekapcsolni, mivel érzékeli a kezünk mozgását. Természetesen állandóra is bekapcsolhatjuk, ha valami miatt a legyintgetés nem jó módszer. A fényereje közepes, és a fénycsóvája sem annyira széles, de nem is szűk. A fenti Arrayhez hasonlóan az akkuja a tarkónál helyezkedik el, és a fejpánton végig vezetett kábellel csatlakozik hozzá a lámpa. Mágnesesen tölthető. Az akkun hátsó, vörös LEDsor világít/villog működés közben, és egy ideig még kikapcsolás után is, ezzel számoljunk!

Lapozás a ← → (nyíl) gombokka!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A Nocpix csúcs céltávcsövének tesztje.

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A Nocpix Dome M6T25S autós kereső hőkamera kicsomagolása, első benyomások

Videók

Olvasási idő: < 1 perc

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Az Infiray Rico 2 RH50R hőkamera céltávcső tesztvideója