Kalappal!

Mit keresel?

Kiegészítő teszt

Teszt: Olight keresőlámpák összehasonlítása

Olvasási idő: 9 perc Górcső alá vettem az Olight jópár kézi és fejlámpáját. Ezek összevetése, rövid bemutatása következik, végül pedig egy videó a keresőlámpák egymáshoz viszonyított fényerejéről. Puskalámpák ebben a tesztben nem szerepelnek, de taktikai lámpa előfordulhat.

Lapozás a ← → (nyíl) gombokka!

Olight Perun Mini

Közepes fényerő, szép szórt fény

A legszimpatikusabb fejlámpa, bár méretéből eredően nem a legerősebb. Ellenben nagyon szép szórt fénye van, és a méretét meg a bevilágított területet tekintve meglepően nagy teljesítményű. Itt is 3 fokozat van, plusz a turbo mód. A leggyengébb fokozaton napokig elvilágít, de turbo módban is egy órát minimum használhatjuk. A csomagban lévő adaptert tépőzárral tehetjük ruhán lévő felvarróra, vagy a mellékelt fejpántra (a cikk végén lévő videóban rosszul említettem, jár hozzá a csomagban fejpánt!), melyre szintén tépőzárral tapad fel. Picit több pénzért komolyabb fejpánt van, amihez mágnessel, illetve gumi akasztóval rögzül. Azért a legszimpatikusabb, mert ez a legkisebb, nincsenek kábelek, nagy akku, semmi helyet nem foglal a táskában, vagy zsebben, mégis egészen erős lámpa.

Lapozás a ← → (nyíl) gombokka!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A Nocpix csúcs céltávcsövének tesztje.

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A Nocpix Dome M6T25S autós kereső hőkamera kicsomagolása, első benyomások

Videók

Olvasási idő: < 1 perc

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Az Infiray Rico 2 RH50R hőkamera céltávcső tesztvideója